Sekolah Ku Yang Tercinta

Sekolah Menengah Kebangsaan Seksyen 19 dalam memori ku.
2003 ~ 2007

pada tahun 2003, di mana aku masuk ke sekolah menengah kebangsaan seksyen 19 shah alam untuk menjalani pembelajaran di peringkat menengah bawah iaitu tingkatan 1. pada mulanya aku di sekolah menengah kebangsaan seksyen 19 shah alam aku merasakan diri aku ni tidak selamat kerana pelajar-pelajar senior yang menakutkan dan aku pun cuba membuat rasa takut ke tepi dan aku buat seperti biasa seperti pelajar lain. Guru tingkatan 1 aku pada mulanya guru lelaki dan setelah guru itu berpindah ke sekolah lain dan guru tingkatan 1 aku (guru ganti) ialah guru perempuan. pada pertengahan tahun 2003 aku merasakan aku boleh sesuaikan diri di Sekolah menengah kebangsaan seksyen 19.


guru-guru Sekolah Menengah Kebangsaan Seksyen 19 yang dalam ingatan dan memori ku:-

( Guru-Guru):

1- cikgu hisyam
2- puan suzana
3- cikgu adnan


pada tahun 2004, di mana  aku naik ke tingkatan 2 pada masa itulah aku di gelar pelajar senior untuk sesi petang di mana aku rasa lebih bersemangat untuk ke sekolah. dan aku rasa lebih suka ke sekolah di mana ada banyak kawan dan guru-guru dan aku juga ingin menjadi pengawas tetapi hampa aku tidak di terima oleh pihak pengawas.

(Guru-Guru)

1- cikgu hisyam
2- cikgu murni
3- cikgu sarah
4- cikgu mona zida


pada tahun 2005, di mana aku naik ke tingkatan 3 bersekolah di sesi pagi. pada masa ini lah aku menduduki  peperiksaan  yang  besar  iaitu penilaian  menengah rendah  dan pada  itu lah pertama  kalinya  aku menjawab  kertas  sains dan matematik dalam bahasa inggeris dengan bantuan dwi bahasa.

(Guru-guru)

1-Cikgu Roshiza
2-Ustazah Kamisah
3-Cikgu Rozainora
4-Cikgu Jalil
5-Cikgu Lydia (Guru Practical)
6-cikgu rozita
7-puan fara niza

pada tahun 2006, di mana aku naik ke tingkatan 4 iaitu menengah atas. pada masa inilah aku dapat keseronokan ketika belajar di dalam kelas dan aku paling suka cikgu chandrika dan cikgu puan norlidah dan puan rozainora dan juga puan rozita goning dan tak lupa ustazah fadzilah. pada masa inilah aku susah nak tumpukan dalam pelajar kerana peperiksaan yang terbesar iaitu sijil pelajaran malaysia untuk tahun 2007.

(Guru-guru)

1- puan rozainora
2- puan norlidah
3- miss chandrika
4- puan rozita
5- ustazah fadzilah

pada tahun 2007, di mana tahun akhir aku di sekolah menengah kebangsaan seksyen 19 shah alam dan pada masa inilah aku juga tidak dapat menumpukan perhatian dalam pelajaran aku... untuk peperiksaan SPM 2007...

(Guru-guru)

1- puan rozainora (guru favorite)
2- puan norlidah (guru favorite) like a second mother at school
3- miss chandrika (guru favorite) the great and pretty teacher
4- ustazah fadzilah
5- Cikgu Zubaidah (guru favorite) like a second mother at school
6- Encik Jasimin
7- Cikgu Zarina. (guru favorite)


-- Tamat --
SMKS 19 Best Of My Life
SMKS 19 Sekolah yang Aku Cintai
SMKS 19 Adalah Nadi Fikiran Ku

khairullahonweb.weebly.com